Cursus aanbod

Groeps-cursus

De groepscursus geven we op 2 dag delen, elk ongeveer 3 uur, doorgaans op een zaterdag of zondagochtend. We starten om 10u en zijn rond de klok van 13u klaar. We werken in groepjes van maximaal 7 koppels. Koffie, thee en wat lekkers zal voor jullie klaar staan.  Ook alleenstaande moeders zijn heel erg welkom op onze cursus. Alleen of samen met iemand die bij jou is tijdens de bevalling.

Privé-cursus

Bij de privé cursus zijn jullie het middelpunt. Gon of Lian komt de cursus bij jullie thuis geven. De datum is flexibel en spreken we samen met jullie af. 

Vriendinnen-cursus

Wat is leuker dan samen met je vriendin, zus of collega zwanger zijn? Samen een zwangerschapscursus volgen! In plaats van in een groep met vreemden kun je er ook voor kiezen om samen met jouw vriendinnen een cursus te volgen voor de prijs van een groepscursus. Gon of Lian komt bij jullie thuis om de cursus te geven. De datum en locaties wordt samen met jullie afgesproken.

Opfris-cursus

Al een keer bevallen van een prachtig kind? Maar u bent een aantal dingen vergeten? Dan is de opfriscursus voor u! Wij nemen kort, maar kracht, de belangrijkste zaken van de bevalling met u door.


TARRIEVEN EN AANMELDEN

Let op! U wordt doorgestuurd naar de website van ons hoofdkantoor.

Groeps

-cursus

249

€ 249,-

Online curus materiaal 
Gezellig in een groep 

Op onze locatie.
Voor data zie “Boek nu!

Privé

-cursus

329

€ 329,-

 Online cursus materiaal

1 op 1
Bij jou thuis
Data in overleg

Vriendinnen

-cursus

249

€ 249,-

Online cursus materiaal

Samen met je vriendinnen

Bij één van jullie thuis
Data in overleg

Opfris

-cursus

180

€ 180,-

Online curus materiaal

1 op 1 
Bij jou thuis
Datum in overleg

Toch nog vragen?

Wij helpen je graag! Klik hieronder om contact met ons op te nemen.