Wie zijn wij?

Even voorstellen

Beiden zijn wij (Lian en Gon) al heel wat jaren werkzaam als verloskundige en hebben wij ervaring zowel in de eerstelijns thuispraktijk als in de begeleiding van meer medische bevallingen in het ziekenhuis. Veel facetten van dit wonderbaarlijk proces hebben wij mogen ervaren. Echter ook zien wij door de jaren heen de verloskunde veranderen. De thuisbevalling neemt af, de vraag naar pijnstilling neemt toe en we zien steeds meer inleidingen. De bevalling is (vaak) geen mooie wonderbaarlijke gebeurtenis meer, maar een medisch proces waarbij de regie gevoerd wordt door de medische professie!

 

 

Wij willen niets liever dan jullie helpen om het rotsvaste vertrouwen terug te vinden in jullie eigen lijf en natuur. Om hiermee in je kracht te staan tijdens de bevalling, ook als het proces niet geheel verloopt zoals je graag zou willen. 

 

 

Door te werken met praktische mentale oefeningen en het leren ontspannen werken we toe naar een positieve en ontspannen bevallingservaring. Wij maken gebruik van technieken vanuit de hypnobirthing gericht op ontspanning en positief denken. Daarnaast geven wij gerichte praktische informatie over het geboorteproces en de zwangerschap.

PRAAT MET ONS

Heeft u nog vragen?  We staan altijd voor u klaar om te helpen met vragen over het cursus aanbod, de online werkomgeving, beschikbaarheid en meer!